Besplatno prezentiraj svoj smještaj na stranici Visit Pučišća!

Dragi pučiški iznajmljivači, pozivamo Vas da svoje smještajne kapacitete promovirate na našoj internet stranici, potpuno besplatno!

Dragi pučiški iznajmljivači, pozivamo Vas da svoje smještajne kapacitete promovirate na našoj internet stranici, potpuno besplatno!

Ova internet stranica kreirana je kako bi se stvorio prostor za kvalitetnu promociju cijele općine Pučišća, s obzirom da su upravo digitalni alati promocije ključni na suvremenom turističkom tržištu. Ovo je posebno važno u post-korona razdoblju, kada se većina potencijalnih gostiju pojačano informira i planira putovanje upravo kroz online alate. Ako vas zanima kako sami možete unaprijediti online vidljivost svojih smještajnih kapaciteta, pročitajte odličan blog sa 20 savjeta za male iznajmljivače koji je izradila bračka agencija za destinacijski menadžment, Best of Brač.

Jeste li uočili mapu Pučišća na zidu? ❤

#1 KAKO PROMOVIRATI SVOJE APARTMANE/VILE?

Kako bismo mogli objaviti vaše smještajne kapacitete na našoj stranici, potrebno je da popunite ovaj obrazac:

OBRAZAC ZA IZNAJMLJIVAČE

Ako vam treba pomoć oko ispunjavanja obrasca, slobodno nas kontaktirajte!

#2 KAKO POSLATI FOTOGRAFIJE?

Nakon ispunjavanja obrasca, pošaljite nam najmanje 10 fotografija svog objekta na mail visit.pucisca@gmail.com. U mailu obavezno navedite na koji objekt se fotografije odnose.

#3 ŠTO AKO IMAM VIŠE OD JEDNOG APARTMANA/VILE?

Za svaki smještajni objekt koji imate, morate ponovo ispuniti obrazac, i u zasebnom mailu poslati fotografije. Svaki vaš objekt imat će svoj profil na našem portalu, pa za svaki posebno moramo dobiti i unijeti informacije.

#4 KAKO IZGLEDA PROFIL APARTMANA/VILE?

Šest je ključnih točki kod prikaza svakog smještaja, a koje možete vidjeti na fotografiji gore, ili klikom na profil Grikula apartmana:

(1) Naslovna fotografija | mora biti vodoravna i visoke kvalitete

(2) Kontakt podatci | klik na adresu otvara mapu s točnom lokacijom objekta

(3) Opis objekta | opis će uvijek biti upisan na engleskom jeziku, no ako se ne služite engleskim baš najbolje, slobodno ga upište na hrvatskom pa ćemo prevesti. U opisu objekta istaknut ćemo, kao na primjeru, ključne informacije.

(4) Fotogalerija | najmanje 10 fotografija potrebno je poslati, a poželjno bi bilo da su visoke kvalitete i da prikazuju svaku prostoriju u objektu.

(5) Sadržaji u objektu | U obrascu je sadržano ukupno 36 informacija o objektu (primjerice, smije li se pušiti, udaljenost od plaže, i slično). Što više tih informacija ispunite, profil vašeg objekta će biti bolji.

(6) Kontakt obrazac | Ovaj kontakt obrazac povezan je s email adresom koju ste upisali u obrazac za iznajmljivače i potencijalni gosti upisom u njega šalju mail direktno vama, bez našeg posredovanja! Primjer donosimo u nastavku:

Ovako će izgledati email koji ćete primiti preko kontakt obrasca na profilu vašeg objekta.

I to bi bilo sve! Stojimo vam na raspolaganju za sva pitanja na visit.pucisca@gmail.com. Pripremimo se za nadolazeću sezonu na vrijeme 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: